Dress versus jeans

Nu har jag fått svar av Proffs Aviation (de som ordnar utbildningen till flygvärdinna). Den enda utbildningen de har inplanerat för tillfället är nu på våren. Och jag hinner absolut inte gå kursen då. Den skulle hållas 3 dagar i veckan i Helsingfors, och jag måste ju vara i Vasa ända tills maj i alla fall. Det var synd, men jag hoppas hoppas HOPPAS att de startar en kurs i höst också.

Nu är tydligen kvällens nyårsfirande ordnat. Samis syrra och några andra (har ingen jävla aning om vilka) så skulle  fira hemma hos Samis. Så han ville att vi skulle vara där med dem ett tag i alla fall. Sen skulle åtminstone han fara till Tia och Pekkas, jag är inte helt säker ännu om jag far dit eller om jag ringer åt Irkku och hänger med henne. Så nu är problemet bara vad jag ska ha på mej. Jag skulle egentligen vilja vara riktigt uppklädd, för det är ju ändå nyår, men om jag bara far till Tia och Pekkas sen så kommer jag att känna mej dum om jag har på mej den där Gina Tricot-klänningen jag funderat på att ha. Där skulle det passa bättre med bara jeans och en topp. Fyyy vad jobbigt att behöva fundera på sånt här! Det skulle ju vara otroligt varmt och skönt med jeans, men jag har så många tunikor och klänningar i garderoben som bara väntar på att få användas! Och hey kom igen, det är nyår! GAAH.

Nyårsplaner någon?

Okej, de kommer att ta lite tid innan jag lärt mej att hantera bloggen, så ni kommer att få se en hel del ändringar den närmaste tiden tror jag! Nu har jag i alla fall lärt mej hur man ändrar bakgrund och header, de jag har nu är dock helt tillfälliga.

Idag så skulle jag fara på mellandagsrea, men det gick inte så bra. Det tog evigheten innan jag hittade min bil i snön och då jag väl kom till stan så hittade jag inget att köpa. Ingenting. Så det blev bara en tur till Alko för att ladda upp inför nyåret och sen for jag hem igen.

Imorgon så startar jag väl ganska sent hemifrån, för jag hämtar kanske Sami från mili-bussen (kl 20 typ). Och då hoppas jag att han ordnar nån chaufför som kan skjutsa oss in till stan, för jag har bestämt mej för att vara onykter (det tog ett tag, övervägde länge att vara chaffis). Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Jag har varit så mycket med hans kompisar på sistone så jag börjar tröttna. Men nåt ska vi väl hitta på! :)

Ny blogg

Jag har blivit så trött på min gamla blogg, så nu tänkte jag pröva blogg.se istället. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0