Lördagskväll

Ojj vad denhär dan har gått fort! Steg upp då Rufus hoppade bredvid sängen och hade tråkigt, så då for jag ut med honom på en morgonlänk. Sen städade jag, och diskade, betalade räkningar, förde ut sopor och annat tråkigt. Skönt att ha det undan redan från morgonen. Sen for jag till gymmet och tränade, badade bastu och så for jag och storshoppade (= 8 paket nudlar och lite ingredienser till torillas).

Nu ska jag ut med Rufus på en liten promenad, sen far jag väl på en kall till Netti och ser om det skulle råka hända nåt spännande där. Sha'rå!

Gymkort

Jag har varit hemma i Vörå i helgen och relaxat lite. Börjar bli otroligt trött på Jeppis nu så jag kände att jag ville ta en liten paus. Men i alla fall, varenda gång jag far hem så börjar jag känna mej som en fläskig soffpotatis för alla i min familj (förutom pappa kanske) är så OTROLIGT tränande hela tiden. Jag tyckte det var dags att göra nåt åt det, så idag har jag varit och skaffat gymkort vid Fitness Club! :)
Jag började med 3 månader, skulle helst ha tagit ett halvår men jag måste se hur det börjar röra på sej vid jobbet. Vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer att ha. Och så blev jag så bortskämd av att få gå till Sports Club i Vasa förra året, det är nog min absoluta favoritplats jag varit på hittills! Så det kan hända att jag tröttnar på FC ganska fort.

Nu ska jag lägga igång en film och ligga och slappa lite före jag får främmande! Ciao.

gonatt

We're running right back, here we go again

Pengar rullar in som dom ska

Kom just från jobbet. Har haft fullbokat hela dagen idag, lika var det igår. Men det är ju bra! :) Tror jag ska börja göra så att jag frågar kunderna om de vill boka in en ny tid på samma gång de är och klipper sej/färgar håret. Dels så får man planerat in arbetsveckorna längre på förhand, och så behöver man inte springa i telefonen lika mycket.

Nu ska jag plocka undan lite och byta kläder, har FULLT med hår överallt, speciellt på sockorna.. Klippte en kille idag med världens styvaste hår så det känns ungefär som att jag skulle ha nålar på händerna och armarna efter klippningen. Sen efter nån timme kommer Sammen hit, vi ska se film och äta pizza. :)

Skulle vilja far ut och köra nånstans idag också, nån lite längre bit. Jag kör med mammas Volvo denhär veckan, för det hade kommit en spik i min bils bakring, så man måste fylla på luft stup i kvarten. Men min morbror skulle väl fixa det den här veckan. Men iaf, så det är så roligt att få köra med en annan bil nu emellan! (och så behöver jag inte tanka.. :D)

"Nuu blir det skamlös reklaaam!!"

KOM OCH KLIPP ER HOS MEJ, VID NICA'S HAIRCENTER, SÅ FÅR JAG MYCKET PENGAR ATT KÖPA MÅNGA FINA SAKER FÖR!



Känns nog rätt bra att jobba som frisör nu i alla fall. Det är mer motiverande att jobba då man vet att ju fler kunder man har desto mer pengar får man. Då man var på praktik hade man ingen lust alls med kundarbete. Men jag känner mej rätt trött, kom hem från jobbet 7 och hade varit där sedan ½10. Så jag ska bara slappa med en film och morötter med dipp nu. Imorgon börjar jag klockan 10, sista kunden är inbokad halv 5, en uppsättning, så senast klockan 6 är jag hemma. Efter det ska jag på en roadtrip, ifall det inte blir ändrade planer. På lördag jobbar jag också, en uppsättning, en permanent och 3 klippningar. Hittills. Sen på kvällen ska vi fira Beth, som fyller 19 år idag! :)

Och nu tycker jag M skulle kunna komma hit och lägga igång en film åt mej, vi har laddat ner Vampires suck och jag är jättesugen (haha, sugen!) på att se den! Men det är en såndär konstig torrent-nerladdning så jag vet inte hur man får på den.




hehe

Trodde jag skulle bli fattig nu då jag började med frisörjobbet, men det ser inte ut så! :) Idag hade jag bara två kunder (alltså 1½-2 timmars arbete) och jag har redan förtjänat lika mycket som jag skulle ha gjort en kortare dag vid Halpa-Halli! Då har jag ju förstås en del extra kostnader nu, som försäkringar, men det blir inte så mycket i månaden.

Fick tag på en hundtrimmare idag, så om 1½ vecka får jag fara dit med Rufus. Hur ska jag orka vänta så länge? Han ser redan nu ut som ett får.





Rufus, som han ska se ut då han är nytrimmad:


Rufus idag:


RSS 2.0