23.30

Är utan bil nu igen. Jag och mamma böt, för min stackars lilla bil kan inte starta utan motorvärmare. Men det kunde tydligen inte mammas bil heller! Den frös halvt ihjäl. Och då pappa skulle fara och hämta den med sin bil, bröt den också ihop! Alltså, det är bara min bil som startar. Och mamma och pappa behöver den mer.

Så det blir nog inte mycket gym för mej nu tills jag får en bil igen, isåfall skulle jag inte hinna göra nåt annat än att bara gå fram och tillbaka genom stan hela dagarna.

Idag var jag ca 3 timmar på övertid eller vad man ska kalla det. Jag jobbar ju då jag har nåt att göra så man kan väl inte riktigt säga så, men jag fick i alla fall sluta mycket senare än planerat då jag fick en drop-in kund med mörkrött hår, som ville bli askblond. Vilket är något att de mest svåra/jobbiga/tidskrävande färgningar man kan göra.

Kort om helgen:
Fredag: Utgång medd Beth och Emmi, var nog helt okej, hade inte så höga förväntningar. Vinglade hem där strax före 4.
Lördag: Tvätt-och städdag. Sen kom pappa hit och drack te, kollade film och sånt före han skjutsade mej till Vörå (detta var alltså efter att mamma bil klappat ihop men före hans bil gick sönder). På kvällen fixade jag syrrans hår och tog det lugnt.
Söndag: Chaufför-dag. Körde mamma till jobbet, for med syrran till tågstation i Vasa. Hann med lite julöppning också. Hämtade mamma från jobbet och plockade upp pappa som kommit med buss från Jeppis (efter att hans bil gått sönder)
Måndag: Klippte mormor och morfar. Gjorde ett nytt försök i Vasa med att hitta ett par skor. Gick sådär, köpte ett par som nog var helt okej, men det slutar väl nog med att jag köper ett par billiga Uggs också, för dom jag köpte nu har klack. Skulle ju inte alls ha såna. Oops.




Bild på mej och min nya frilla från helgen!

Beautiful Blogger Award

Har verkligen inte orkat vara aktiv på sistone, lever tt otroligt tråkigt liv just nu. Jag bara jobbar och umgås med Rufus. Skulle nästan kunna dra ut i helgen, om nån vill komma med mej.

Nåja jag fick i alla fall ett Beautiful Blogger Award av Bethan, så här kommer 7 sanningar om mej:

1. Även om jag själv är frisör så har jag väldiga komplex över min hårbotten (!) och det känns lite jobbigt då nån annan ska röra mitt hår.

2. Då det kommer nån ny trend, som då Crocs-skorna kom, och jag tycker det ser hemskt ut, så kan jag ändra mej sen, men inte erkänna det så jag går runt och tycker det är skitfult i alla fall.

3. Jag är superlat, så ifall jag inte verkligen tvingade mej själv skulle jag aldrig träna eller vara social, utan bara ligga i soffan och se på tv.

4. Jag brukar alltid säga det är löjligt att alla ska skaffa barn och förlova sej hela tiden, men egentligen är jag nog lite avundsjuk.

5. Jag är verkligen inte rädd för nåt, endast SAW-filmerna och vissa andra skräckfilmer som inte innehåller sci-fi eller sånt. Jag kan gå runt och vara paranoid i veckor efter att jag sett en sån film.

6. Jag är fantastiskt bra på att ljuga. Men jag gör bara det då jag är tvungen, för man ska ju kunna stå för vad man säger och gör. Det är jättelänge sen jag verkligen dragit till med nåt som inte alls var sant.

7. Mitt vänstra ben, och fot, är större än det högra.



Nu ska jag försöka var lite nyttig (sitter vid jobbet) och sen ska jag sluta tidigt och fara till tandläkaren! Tja!

4 november

Gårdagen:
Först jobb (otroligt lite att göra, verkar gå långsamt för hela frisörbranschen nu), sen for jag och Rufus på kaffe till Jonnas. Alltid lika roligt att va dit, det känns jätte hemtrevligt där. Sen for jag och Beth på bio, såg SAW VII 3D. Jättehemskt, kommer inte ihåg senast jag varit så rädd. Kommer att vara paranoid i minst en vecka framåt nu. Då jag skulle somna igår blev jag rädd att jag skulle drömma mardrömmar om filmen, så jag vågade knappt stänga ögonen.

Nu sitter jag vid jobbet, tog lite paus från att plocka upp nya produkter. Wella förändrar hela sitt sortiment, så precis allt gammalt ska säljas bort. Inte en enda gammal produkt kommer att finnas kvar efter nyår. Om 1-2 veckor ska vi på kurs också om den nya serien, känns lite jobbigt att precis då jag börjat få koll på alla olika medel så måste jag glömma allt det och börja om från början.



Ikväll ska jag väl en snabb vända till gymet, och så blir det att ta en tidig kväll. Ska upp kl.5 imorgon och köra iväg mot Tammerfors, ska dit med familjen och hälsa på syrran. Under dagen ska Jonna och Beth ta hand om Rufus. Saknar honom lite redan, han är ju som min lilla bebis. Jag vet att de kommer att ta jättebra hand om honom men ändå är jag lite nervös på nåt sätt.

Sen på lördag ska jag städa och baka, på kvällen ska jag ha en liten födelsedagsfest. :) Sn på söndag då jag fyller så kommer mamma, pappa, Sara, mommo och moffa, min morbror+hans fru och mina två kusiner hem till mej och hälsar på. Hoppas på fina presenter! :P

3 november

Halloweenhelgen har gått riktigt bra, eller jaa, om det inte varit för min skittelefon. Irkku skulle ringa då de for till Katjas så skulle ju jag hoppa på skjuts. Jag väntade och väntade, kollade telefonen med jämna mellanrum, men sen tänkte jag att jag måste ringa upp och höra så de inte glömt mej eller nåt. Och då jag sökte fram Irkku i telefonboken och ska ringa, så står det Slå in pinkoden. Då har min telefon tydligen varit igång, men simkortet eller nåt satt löst så det har inte gått att ringa åt mej. Så då jag fick tag på Irkku hade de redan varit vid Katjas en bra stund och skulle just åka därifrån till en annan fest. Då fick jag lite ofeelis, men följde med dem till den andra festen och sedan for vi till Netti. Där träffade jag Madde och Joanna och satt och pratade med dem en stund. Tänkte ta en tidig kväll eftersom jag och familjen skulle äta födelsedagslunch vid Norrvalla dan efter. Men så hörde jag att det var gratis inträde till Melody för dem som var utklädda så jag åkte dit då.

Söndan var jag ju i Vörå då alltså, skjutsade syrran till tåget i Seinäjoki sen på kvällen. Hade tv-kväll med Rufus och Jeri sen.

På måndan for jag med Rufus till veterinären, vaccinerade honom och så kollade de snabbt så allt var okej med tänder, öron o.s.v. Han var jätteduktig. :) Men då han fick vaccinet bara grät han och tryckte sej uppefter mej, han såg så ledsen ut så jag började nästan också gråta. Men det gick ju om efter en stund.

RSS 2.0