22.26

Trodde jag skulle få tillbaka min bil idag, för vid verkstan så hade de haft igång den och kört med den för ett par dagar sedan, men nu ringde de och sa att det var nåt konstigt ljud i motorn så allt var tydligen inte okej ännu. :/ Men förhoppningsvis är den klar på torsdag, då ska jag ändå ditåt hållet för min moffa fyller 80 och bjuder på tårta. :) Ingen annan i familjen har tid att åka på kalaset, mamma är i Sverige och ska skida Vasaloppet, syrran är ju i Tammerfors och min morbror och kusiner är i Spanien. Så jag tvingade pappa att lova att hämta mej från Jeppis och köra mej till mommos och moffas!

Pappa körde mej hit till Jeppis ikväll också. Då kom jag på att jag ville byta gardiner i sovrummet, men istället möblerade jag om totalt och städade ur flera lådor som jag haft diverse skräp i. Gardinerna hänger fortfarande kvar..


23.41

Nu är ÄNTLIGEN London-resan bokad, så jag och Beth sticker iväg 6 april. :) Idag grävde jag fram min rosa resväska ur en garderob, måste riktigt hålla tillbaka så jag inte ska börja packa redan. ;)

Annars har det bara varit en slö dag idag. Enda vettiga jag gjort är att tvätta mina sofföverdrag (som jag släpade med till hem till Vörå där jag är för tillfället) och så var jag ut på länk, eftersom det var jättevarmt idag, endast -15 grader! Var ligger felet då man tycker att -15 är varmt och skönt?? Nu på kvällen har jag varit hemma med mami och papi och haft ost- och vinkväll och kollat film. :)

Igårkväll var jag chaffis åt syrran, en av hennes skolkompisar var i Vasa och hälsade på så vi for till Royal och träffade honom. Vi skulle bara vara ute en liten stund, men jaa-aa, klockan var halv 6 då vi var hemma. Då var jag svinhungrig så jag började laga en smakbit åt mej, är glad att jag hann gå och lägga mej före mamma steg upp!

Nu är det sovdags för mej så jag får svängt dygnet på rätt igen! Gonatt.

:'(

Oj vad jag är arg..och förbannad, och ledsen! Min fina lilla bil är så sjuk, så sjuk! Bränslepumpen har gått sönder och en ny kostar runt 2000€. Vilket jag inte har. Pappa hade ännu några kontakter som kanske kunde få tag på en billigare, men jag vågar inte hoppas för mycket. Vi kom fram till att blir den att kosta över 1000€ är det inte riktigt värt det. Jag har tjurat och gråtit i flera timmar nu, jag vet att bilen bara är ett objekt, men det känns inte så! Jag skulle mycket hellre ha blivit utkastad ur lägenheten än att förlora bilen. Jag har sparat till den sedan jag var 6 år, och var så stolt då jag kunde köpa den helt för egna pengar.

Jag ger det ett par veckor, sedan åker jag och hämtar nån billig liten skrotbil att köra med. Hittade faktiskt redan en bil jag skulle vilja ha i vilket fall som helst, en oväntat snygg Golf med 2,8l motor, taklucka, angel eyes och en massa annat roligt. Endast 180000km medkörd. Är dock mycket misstänksam eftersom den är så billig. Nåjamen, vi ska hoppas min bil överlever i alla fall. Känns ungefär som om en vän skulle vara döende..

RSS 2.0