19.14

Skulle fara till skatteverket idag och reda ut ett och annat med dem (dom har helt blandat ihop mej med nån annan människa och kräver mej på pengar för omkostnaderna av en anställd som jag inte har, dessutom är dom skyldiga mej en massa pengar, hehe) men så var alla som har hand om företagskunder på skolning. Och dom där andra fattade mindre av dom där papprena än vad jag gör. Så jag får åka tillbaka imorgon!

Men då jag kom till jobbet såg jag att mina Dermosil-produkter hade kommit med posten, hade dessutom fått en massa extra grejer med på köpet. Muntrade ju upp mej lite!

  • Chocolate body toning gel
  • Mineralpuder x2 (ett åt Sara)
  • Make-up remover x2 (gratis)
  • Läppglans (gratis)
  • +Massa tester
Och nu är jag verkligen supersugen på chips och dipp, men vet hur dåligt jag kommer att må sen ikväll ifall jag far och köper! När jag väl börjar äta kan jag inte sluta, skulle säkert kunna äta ihjäl mej ifall jag hade ändlöst med godsaker hemma. Och domdär mini-påsarna är så fjuttiga! 2 tuggor så är det slut. Typ. Men om jag lovar mej själv att äta hälsosamt i helgen också då jag far till Vörå kanske jag kan unna mej en påse nu. Brukar ju vanligtvis äta precis vad jag vill och hur mycket jag vill på helgerna.

Ska vänta ännu en halvtimme och se ifall jag fortfarande vill ha då!

18.47

Idag har jag hunnit med att färga håret, vara till SKV (eller Realia) och hämta en lista på lediga lägenheter åt Sara, handla riktig mat för en gångs skull + laga den, och så var jag till Erkkin halli och köpte en badrumsmatta i trä och en ny leksak åt Rufus eftersom hans gamla är helt söndertuggad och inte har någon stoppning kvar. Det blev en rosa gris den här gången! Passar åt R eftersom han grymtar så mycket. Rosa grisen grymtar också då man trycker på den, första gången R hörde det blev han livrädd! :D Men nu har han legat och tuggat på den mer eller mindre 2 timmar.


21.58

Nu har vappen varit och farit. Igårkväll for jag med Beth & co. till O'learys och åt mat. Tänkte först inte alls åka till Melody efter, sen tänkte jag att kanske det skulle kunna vara rätt kul! Men sen kom maten. Efter att ha tryckt i mej så mycket jag kunde (vilket knappast var ens hälften av portionen) så fick man nog totalglömma att gå ut och dansa sen. Skulle ha fått rulla in till krogen. Så det blev bara en snabbtur på Netti och sen for jag hem.

Ikväll var jag på bio med Madde, vi såg den där Elefantfilmen, minns inte ens vad den hette längre. "Water to the elephant" eller nåt sånt. Men jättesöt var den. :) Resten av kvällen blir det soffan och serier med Rufus! Ledig imorgon som vanligt. Skönt!

RSS 2.0