Julen

Nu har julen varit och farit, känns jättekonstigt. Det här är egentligen första året jag inte har något slags jullov, så kanske det är därför julfeelisen inte riktigt kommit. Men hade i alla fall jättetrevligt. På julafton var jag hemma i Vörå, satt mest bara och mös framför brasan med en filt och en glöggmugg. Sen på kvällen for vi hem till kusinerna, fick julklappar och åt en massa mat.

På juldagen var jag i Vasa, vi förfestade hemma hos Janinas, sen blev det Ollis. Eftersnack vid Simmis och Kims lägenhet, sen sov jag över hos Madde och Jockis.

Sen på tisdag var det bara att fara i jobb igen. Men jag har gett mej själv ledigt nu på fredag då det är nyårsafton.


Hemma i Vörå


Kusin Ramon och Sara


Kusin Nicolas


Lilla mommo!


Julbordet


Tomten Tommy


..och min hög!

22.43

Har riktig lust att göra nåt drastiskt nu, typ flytta utomlands. Det kan ju inte vara så svårt egentligen? Jag kan ju jobba som frisör var som helst så. Helst skulle jag flytta till London, drömde om det för något år sedan också. Och man skulle ju inte ha några större problem med språket där heller. Jag tycker det verkar vara en så mysig stad, och nya mänskor hela tiden!
Drömma måste man ju få göra..

Men jag får ju kanske lära känna stan lite nu i vinter då ifall min och Saras resa blir av! Jag har börjat planera in lite extra ledigt där efter jul nångång, men eftersom Sara studerar och är utan inkomst så har hon inte råd ifall inte mamma och pappa vill bidra till resan som julklapp åt henne/oss.

Jag vill verkligen åka, har inte varit på en riktig resa på flera år! Bara inom Finland och så nån liten vända över till Sverige, dessutom oftast till Haparanda så det räknas ju knappt som utomlands.

 


RSS 2.0