Nya skor

Nåja nu ska jag slänga upp ett inlägg så ni inte glömmer mej helt!

Idag var jag sista dagen på gamla jobbet. Slutade redan klockan 3 så jag skulle hinna hem och packa, för imorgon kommer pappa hit och hämtar alla möbler. Han får ta med sej Rufus hem också, för sen på kvällen ska jag ut på lite party (kmr att sova på en madrass på golvet sen, haha) så det är lika bra Rufus åker till Vörå så han inte behöver vara ensam hemma halva natten.
Så på söndag ska jag städa, och ifall om inte papi lyckas få med sej alla grejer hem på första varvet så kommer han igen på söndag tänkte vi.

Nu har jag suttit och skoshoppat på nelly.com. Klickade hem två par, för jag tänkte att ifall det ena paret inte passar så gör kanske det andra det! Skulle kännas surt att beställa hem nåt och sen tvingas skicka tillbaka allt.


Dessa blev det. Helt basic men snygga!

Känns lite dumt att shoppa kläder och sånt då jag vet hur lite pengar jag kommer att den närmaste tiden men nåt kul måste jag ju få ha då jag flyttar hem till mamma och pappa!! Och jag kommer ju minst sagt att spara in en del på mat och hyra. Nå får hoppas på att jag hittar nån bra lägenhet där runt nyår ungefär! :)

På månad har jag spinning och core-träning, kanske sista gången för sen kommer jag inte att hinna efter jobbet. OCH PÅ TISDAG ÖPPNAS NYA SALONGEN!! Kommer att ha kaffekokaren igång så det är bara att komma in om ni har vägarna förbi. :)


Öppet:
Må-Fre: 10-18
Lördagar enligt tidsbokning

Rewell Center 143
65100 Vasa

Vid bokningar ring: 040-6844747

Sjuk igen!

Går ju lite sisådär med uppdaterandet nu igen, men jag har verkligen haft fullt upp den sista tiden (och det lär knappast bli bättre!). Och jag som aldrig blir sjuk fick värsta förkylningen på minst 5 år för ett par veckor sedan, och igår fick jag helt plötsligt magsjuka så har varit hemma från jobbet idag.

Nåja här är några bilder från Tallinn-resan i alla fall, kom knappt ihåg att ta några bilder, men jag blev nog glatt överraskad av stan! Större och finare än vad jag trott. Åker väl nog dit igen, speciellt då det är så billigt! Men före det är nog en till trip till London högst på önskelistan.








Alla bilder är från gamla stan!

Lördag!

Fick hem min nya jacka igår från dendär lilla finska hemsidan, och jag är supernöjd! :D Kommer nog att beställa mer därifrån, men nu måste jag spara lite pengar till nästa helg då jag åker till Tallinn!

Igår var jag på en begravning, så hann bara vara en timme i jobb efter det. Sen blev det att åka iväg nästan direkt till Vasa, var och såg premiären av Jägarna 2 på bio. Har hunnit vara en vända till Vasa idag också med mamma och Sara, men jag hittade ingenting. Skulle vilja ha ett par bruna läderhandskar men det verkar inte finnas några i den modellen jag vill ha.

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, började känna mej lite mer förkyld nu igen fast jag trodde det var över.


Orkade ej dra fram systemkameran så här är en crappy cam-bild på nya jackan!

RSS 2.0