13.03

Känner mej äntligen som en människa igen, blev lite mycket i lördags... Nåja, nån gång måste väl jag också få vara lite överförfriskad! Nu orkar jag kanske vara snäll och ordentlig i nån månad igen. ;)

Åker hem till Vörå nu redan på torsdag, för på fredag ska jag i bilskola och ta andra skedet! Men direkt efter det åker jag tillbaka hit till Jeppis, vi ska måla om salongen i helgen och flytta in nya hyllor, produkter m.m. så hela helgen går väl åt till det.

Weekend

Är ju ledig idag då det är måndag, skönt!

I lördags jobbade jag, sen bestämde jag mej för att åka hem till Vörå och gå i bastun och sånt. Men då jag kom hem sa Sara att hon skulle ut i Vasa med två andra tjejer och tyckte jag skulle komma med. Jag hade absolut INGA partykläder med mej, så fick ju börja gräva genom syrrans klädskåp då istället. Tur att vi är lika stora!

Så först for vi till Sky en vända, tror inte vi var där en timme ens. For istället till Fontana, Johanna mutade vakten så vi fick gå först i kön. So worth it, det var iskallt och skitlång kö. Där träffade jag Madde och en massa andra som jag träffar alltför sällan nu för tiden! Skoj.

Igår tog jag det bara lugnt, på kvällen förde jag syrran till tåget i Seinäjoki, stannade vid ABC och shoppade en påse marshmallows som jag satt och grillade framför brasan igår. ^^

23.33

Jag har blivit jättedålig på att uppdatera, men tänker inte börja stressa över det! Jag skriver då jag har tid och lust.

Nu börjar min makeover i hallen vara färdig, ska måla lite krumelurer och grejs dit denhär veckan, sen är det klart. Skruvade ner taklampan där och ska måla om den också. Den ser ut som en bastulampa i "fulfuru", så jag tänkte i alla fall tona den vit så den smälter in lite bättre. Orkar inte köpa nån ny, för då man öppnar en skåpdörr i hallen kan den slå i lampan så det är ingen poäng med att byta den, den skulle bara gå sönder.

Mamma ringde just och ville jag skulle agera stylist åt henne i Kokkola imorgon. Hon ska till Helsingfors nästa onsdag för nåt föredrag och ville ha en ny outfit. Måste köpa en kloklippare åt Ruffe också, den jag använder åt Jeri är alldeles för stor. Och så skulle jag vilja ha något nytt att hänga på väggarna, men ifall jag inte hittar nåt jättesnyggt och billigt får det vara. Det har börjat gå lite bättre i frisörbranschen nu men rik är jag inte! Eller jaa, idag fick jag 10€ i dricks av en kund så jag känner mej rätt nöjd. :D

Shoppingen!

Nu har jag kommit hem från Kokkola! Men jag hade tur som alls kom mej iväg dit, de kom på att de skulle skotta vägarna strax före jag skulle fara, så hela bilen var fast i snön. Men som tur var så kom det en snäll gubbe med en spade som hjälpte mej gräva fram bilen. :) Sen var det nära att den inte startade i alla fall, den har ju stått stilla en hel vecka så den var lite rå. Men iväg kom jag mej åtminstone, så jag åkte och plockade upp Jonna och satte fart mot Kokkola. Köpte två halsband, en kofta, en bastopp och ett bälte.

Mina söta halsband, speciellt dendär nallen som hoppar fallskärm! ^^

Camé damen är ju en klassiker, sånt kan man ha hela livet.


Give me

Lite inspiration, allt är från H&M. Jag skulle vilja få lite ordning på min klädstil, ändrar smak hela tiden. Skulle vara billigare och roligare om man höll sej till en stil!


14.54

Den här helgen har jag varit i Jeppis hela tiden, det var jättelänge sen sist. Men såklart så ringer folk bara åt mej och vill hitta på nåt då jag är upptagen, sen då jag inte har något att göra har alla andra fullt upp. Men i fredags blev jag i alla fall klippt igen, jätteskönt, hur jag än kämpat med håret på sistone så har det ändå blivit platt och fult. Nu är det som det ska. For hem rätt tidigt och sova, för igår hade jag en begravning att gå på. Det var min kusins mamma som hade gått bort.

Sen på kvällen for jag och Rufus hem till Beths, vi och hennes pojkvän + nån till kollade en film. Den var rätt slö, man trodde det gått minst 3 timmar då det gått typ 1 timme. Minns knappt vad den handlade om.

Funderar på att åka till Kokkola imorgon, har en 30€ presentkort till H&M som jag skulle vilja handla upp. Tror jag ska kolla lite på deras hemsida nu ifall jag hittar nåt intressant, vet inte alls vad jag ska ha! Men det är bra, det är mycket roligare att shoppa då man inte har nåt speciellt man MÅSTE ha, och nu behöver jag inte ha dåligt samvete heller, eftersom jag inte slösar bort några pengar på det!

21.04

Oj vad skönt det har varit att få ha ledigt idag. Tänkte sova länge då jag för en gångs skull inte hade nån tid att passa, men vaknade såklart klockan 6 och var hur pigg som helst! Men det gör inget, steg upp och städade istället. Sen tog jag en lång dusch i mitt nystädade badrum och möblerade om i vardagsrummet, så nu är det mer uppdelat, en tv-hörna och så matbordet lite separat. Sen kom Jonna hit, vi drack kaffe, pratade en massa och så for vi till Subway och fick lite mat i oss.

Nu sitter jag och dricker te ur min oversize'ade mugg från Indiska och ska se Göta kanal 3, ihopkrupen på min fårullsfilt i min nya flanellpyjamas och morgonrock. Mysigt. :) Imorgon ska jag öppna salongen så får väl åka dit en 8-tiden. Jag brukar alltid glömma något, som att starta tvättmaskinen eller koka kaffe så jag behöver rätt mycket tid på mej..

Upgrade

Åååh, jag skulle vilja totalrenovera min lägenhet. Göra om allt från början. Men jag ska börja med hallen, och möjligen sovrummet. Pratade med hyresvärden idag och det var helt okej att jag målade om, och ifall jag inte lagade nåt alltför galet skulle han betala allt. Men ifall jag lovade att bo här ett år till så fick jag göra det precis hur galet jag ville! :D Men det tror jag inte det blir, jag har rätt lugn smak. Kommer nog före och efter bilder sen då jag kommer gång med det!

RSS 2.0