11.57

Sitter vid jobbet och surfar, mitt internet där hemma har inte funkat på flera dagar. Men nu borde det va fixat!

Printade just ut flygbiljetterna till London, mindre än två veckor tills vi åker nu! :D Höll på att få panik ett tag, första gången jag skulle printa ut dom stod det ERROR stort över hela skärmen. Men jag prövade igen och det funkade finfint. :) Så sålänge Beth inte har ljugit om sitt namn åt mej eller liknande så ska vi väl nog komma ombord på planet..!

Imorgon är det lördag. Då ska jag och Annica fara på "rekreationsdag", de har nån slags kvinnodag/mässa i Sursik som hon hade anmält oss till.
Skulle annars vilja hitta på nåt kul i helgen, jag har varit väldigt osocial på sistone, mest p.g.a. att jag varit i vörå varenda helg för att spara pengar så jag inte behöver stå och räkna småslantar i London.

Nu måste jag väl vara lite aktiv och städa här också. Sha!

12.42

Huhuh, hamnade på Melody igårkväll efter att vi varit hemma hos Emmis och förfestat. Egentligen är det himla onödigt att gå till Melody, det är samma sak varje gång. Men nån gång är det ju roligt att bara få gå ut och dansa också!

Mår faktiskt riktigt bra idag fast det blev rätt sent igår. Men ska kolla lite tv innan jag kör iväg mot Vörå för säkerhets skull. Mamma är ju och skidar Vasaloppet så även fast jag troligen inte får syn på henne så är det lite kul att följa med vad som händer där. Dom första börjar redan komma i mål, efter 3½ timme! Fatta vad snabbt. De skidar ju 90 km, så det betyder alltså att det tar drygt 2 minuter/kilometer.

Nåja nu ska jag packa vad jag ska ha med mej hem-hem. Tja!

02.02

Nu ska jag snart slänga igång en film och somna i soffan. Skönt att sova i jeppis och inte behöva stiga upp nån speciell tid. I Vörå KAN jag inte sova längre än till 9 (vilket iofs inte är särskilt tidigt), här brukar Rufus komma och väcka mej rätt tidigt men efter några försök att få upp mej brukar han ge upp.

Kom just hem från Netti, där var det ju 2€ öl och cider idag. Jonna kom hit före och så lagade vi tacos, sen vinglade vi iväg till krogen. Jättemycket folk där. En kille kom fram plötsligt och frågade på vilket frisörsalong jag jobbade och tog mitt visitkort, kul att ragga upp nya kunder sådär bara. :) Sen var det en av J:s kompisar som absolut skulle ha med oss/mej till Melody, han skulle ha betalat inträde och drinkar och allt, men jag tackade nej. Skönt. Det händer aldrig nåt bra vid melojden.

RSS 2.0