Hmm..

..börjar bli lite dålig på det här med att blogga. Har ingen ork. Men i alla fall, imorgon börjar jag jobba på riktigt! Har ingen aning om hur mycket/lite kunder jag har ännu så det får jag se sen.

Idag har jag haft astråkigt. Eller på förmiddan var Sami hit och hälsade på så då hade jag ju nåt att göra, men resten av dan har jag bara suttit ensam i lägenheten och stirrat i väggarna och skickat några mail. Jag ska fara och trimma Rufus nån dag, denhär sista veckan har han börjat lösa hår nåt förfärligt, så jag hoppas jag inte behöver vänta länge på trimningen. Det är hår överallt, i soffan, på borden, på golvet, i kläderna... Och då borstar jag honom flera gånger om dagen och dammsög senast igår!

Ikväll hoppas jag Martin kommer hit så han får visa mej hur man lägger igång domdär filmerna han har på sin dator (som för tillfället finns hemma hos mej), här om dagen satt han och laddade ner flera nya bra filmer som jag skulle vilja se.

Nu ska jag och hårbollen ta en tupplur! Heidå.

Gaammaaal.....

Vuxenpoängen bara strömmar in! Idag har jag på riktigt börjat starta igång mitt företag, jag var först till banken och fixade ett till konto dit jag ska börja lägga företagets pengar, sen var jag till Concordia och pratade med en rådgivare som hjälpte mej fylla i några papper som jag ska föra till magistratet imorgon, och så var jag och diskuterade lite försäkringar till Aktia, så jag ska dit på möte kl. 11 imorgon, hon bankkvinnan skulle göra en offert åt mej. Hoppas det inte blir alltför dyrt. Så nu har jag egen lägenhet, bil, hund (eller två egentligen) och snart ett eget företag. GUUUUD VAD GAMMAL JAG KÄNNER MEJ.

Så nästa veckas onsdag kör jag igång på frisörsalongen! Ska både bli kul och jobbigt. Skönt att äntligen få bestämma över sina egna arbetstider o.s.v. men ändå lite tungt, kommer troligen att vara där 24/7 i början så jag hinner med så många kunder som möjligt.

Ikväll så funderar jag på att fara ut en sväng. Det är Spotlight ikväll så troligen ganska mycket folk på stan. Imorgon efter mötet med försäkringsbolaget så ska jag till Kokkola med Irkku, sen kommer mamma och mormor hit och hälsar på. Mormor hade köpt en present åt mej! :)

På fredag ska jag på kaffe med en "gammal" jobbarkompis från Halpa-Halli, och det är ju villavslutning denhär helgen så man skulle ju nog behöva hitta på nåt kul.

20.10

Hmpf, får börja söka nytt jobb nu. Var och pratade med chefen idag, och han sa att det inte fanns tillräckligt med jobb så jag kunde inte fortsätta i höst. Det skulle komma en ledig plats i november då en far på mammaledigt, men så länge kan jag ju inte vara utan jobb. Ska far till min gamla praktik/arbetsplats och fråga ifall jag får börja på hyrstol där tror jag. Känns ganska tungt att börja starta eget företag och allt sånt men jag måste ju på pengar nånstans ifrån. Och fpa verkar inte tycka att jag behöver få några pengar av dem.

Men annars har det varit en helt okej dag, fick homedelivery McDonaldsmat till frukost/lunch då Martin kom hit på hans lunchpaus. MMM va gott det var. Sen jobbade jag 12-19.30, var ganska stressigt för att det är måndag + att skolorna börjar imorgon, men dan gick ju fort i alla fall. Nu ska jag se nån film och sen ska jag på dejt med Irkku och Martin. Vi ska gå och se på The Expandables.

Blir väl att gå och lägga sej tidigt ikväll för imorgobitti kommer mamma hit och hjälper mej byta soffa. Och så ska vi till kokkola så jag äntligen får hem ett matbord! Efter det ska jag till HVC och sen efter det är jag ledig, ska jobba först på torsdag. :)

Skojigt

Haha, det är ganska roligt att vara singel nu faktiskt, jag har fått en hel del märkliga/ovanliga förslag på saker att göra från flera oväntade håll. OKEJ, det där lät lite snuskigt men så är det inte alls. Blev t.ex. medbjuden på en golfrunda idag av en kille som jag egentligen inte har nån aning om vem det är.

Snart skulle jag väl behöva gå ut med Rufus en vända. Tur att han är så liten så han inte behöver gå så långt! :P Nej men då han/jag vill orkar han nog. Han är riktigt perfekt på det viset. :D Dock ser han ganska trött ut nu, ligger helt hopklabbad i ett hörn. Då jag och Sami sprang upp och ner för trapporna med byrån idag så skulle ju Rufus komma med, så han fick väl motion så han klarar sej en vecka då.

Söndag

Har äntligen lite längre ledigt..! Ska i jobb först på onsdag. Och tur är det, för jag har verkligen en massa saker att göra. Har varken ork eller lust men.. Idag var jag hem till Vörå och visade upp Rufus. Fick återigen konstatera att min dalmatiner Jeri är gay. Då vi varit där några timmar så kunde han inte låta Rufus va ifred. Men Rufus är ganska tuff och morrade bara åt Jeri och visade tänderna, så Jeri (som är minst 5 gånger så stor) gnällde bara till lite och traskade iväg. Men annars kom de bra överens. :)

Imorgon så måste jag väl stiga upp tidigt i alla fall, för jag ska till Jysk och titta på ett matbord, sen till Halpa-Halli och hämta några flyttlådor, sen till gamla lägenheten och packa ihop allt jag lämnat efter mej, sen kommer Madde hit och hälsar på. :) Klockan 2 så ska jag träffa Sami och ha honom att hjälpa mej flytta hit min byrå och så ska jag tvinga honom att bära ner ett överlopps klädskåp härifrån ner i mitt källarförråd. Och så skulle jag egentligen behöva göra en flyttanmälan och fara till FPA och tjata löst lite bostadsbidrag.
Om jag hinner med allt det imorgon så får jag bara slappa på tisdag, och det skulle vara härligt!

Bilder!


Har ni sett nåt gulligare?! <3 en aaaning kladdig i skägget kanske men...


Vi hade photoshoot på Beths gräsmatta, en riktig liten fotomodell var han.

Rufus m.m.

Sitter på jobbet (salongen) nu. Sista dagen jag är här! Eller det beror på, idag ska vi diskutera lite ifall jag ska fortsätta eller inte, men det är så mycket jobb med att starta eget företag och börja köpa in alla färger och sånt så.. jag vet inte om jag har lust. Oj vad jag mådde dåligt idag då jag for iväg, min lille Rufus (f.d. Stinky) så blev helt ledsen och bara gnällde och grät typ då jag for. :'( Men han måste ju lära sej.
Han är så otroligt söt! En riktig famnhund. Igår kväll var han helt megatrött och ville bara ligga bredvid en i soffan och sova, men sen imorse efter vi kom hem från promenaden så var han helt hyper! Han bara kutade fram och tillbaks i lägenheten, upp på soffan, in i en vägg, upp på soffan igen, ner från soffan, ut på balkongen, upp i famnen o.s.v, o.s.v.... Och han har inte skällt en gång ännu, så det verkar ju lovande!

New apartment

Nu har jag flyttat in till nya stället, skitskönt! Trivs redan mycket bättre här än i gamla lägenheten, det är mycket mer utrymme här så.. Och imorgon får jag hem Stinky! Jippii. :)

RSS 2.0